Miesięczne archiwa: Listopad 2014

Niepełnosprawni z Rzeszowa w Ośrodku Caritas w Budach Głogowskich

21 września 2014 r. grupa osób niepełnosprawnych z Warsztatów Terapii Zajęciowej w Rzeszowie pod opieką kierownika placówki – Pana Krzysztofa Barana przybyli do Centrum Caritas w Budach Głogowskich. Gości powitał ks. dr Piotr Potyrała, a następnie wszyscy udali się na

„Natura 2000” z Janem Pawłem II

170 osób – uczniów i nauczycieli z Zespołu Szkół w Strażowie przybyło 15 października 2014 r. do Centrum Promocji Obszarów „Natura 2000” w Budach Głogowskich, aby przez modlitwę, udział w warsztatach i prezentacjach multimedialnych poznawać cechy charakterystyczne obszarów „Natura 2000”.

Napisano w 2014

„Wszyscy różni – wszyscy równi” – niepełnosprawni w Centrum Caritas w Budach Głogowskich (cz. I)

W dn. 9-10 października 2014 r. w Centrum Caritas w Budach Głogowskich przebywały osoby niepełnosprawne z WTZ w Kolbuszowej, WTZ w Ropczycach, ŚDS w Tyczynie i ŚDS w Strzyżowie. Uczestniczyły one w warsztatach dotyczących „Natury 2000” („Kuchnia natury”), a także

Napisano w 2014